Her finner du all nødvendig informasjon om våre leveringsalternativer og betalingsmetoder. Vi tilbyr ulike fraktløsninger for å imøtekomme dine behov og sørge for en rask og pålitelig levering. I tillegg har vi sørget for at betalingsprosessen er sikker og brukervennlig.

BETALING
Hos oss kan du betale med Paypal, Klarna, Vipps eller Stripe. Raskt, trygt og enkelt.


FRAKT NORGE OG EU
Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 1500 NOK.
På bestillinger under 1500 NOK, belastes kunden med 250 NOK i frakt.


FRAKT RESTEN AV VERDEN
Ikke nøl med å kontakte oss direkte på info@streamlines.no for mer informasjon eller spørsmål du måtte ha.


LEVERANSE
Bestillingen din vil bli sendt innen 2 - 4 virkedager. Når varene dine er sendt vil du motta en bekreftelsespost med sporingsinformasjon. Vi forbeholder oss retten til ikke å akseptere bestillinger hvis vi for eksempel ikke kan få fullmakt for betaling.

Sjekk alltid varene når du mottar dem. Dersom varene ble skadet under transport, skal dette meldes til utleveringsstedet den dagen varen mottas.


RETUR OG BYTTE
Du har alltid 20 dagers returrett når du handler hos oss. Du har lov til å ombestemme deg. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varene dine. Oppbevar alltid originalemballasjen til du har bestemt deg for å beholde produktet. Vi refunderer ikke kostnader for frakt ved retur.


RETUR AV VARER
Varer kan returneres innen 20 dager etter mottak så lenge de er ubrukte, i perfekt stand og med original emballasje. Brukte, vaskede, rensede eller skadede varer godtas ikke. La alle prislapper være på plass og oppbevar alltid originalemballasjen til du har bestemt deg for å beholde produktet. Pakk det ubrukte produktet godt inn før du returnerer det. Du er ansvarlig for produktet inntil vi mottar det.

Vi vil returnere hele fakturabeløpet så snart varen(e) er mottatt. Refusjon tar normalt 20 dager fra vi mottar produktet. Returfraktkostnader refunderes ikke.

Ta kontakt med oss på info@streamlines.no før du returnerer varer for å motta et returnummer og et returdokument. E-posten skal inneholde produktbeskrivelse, størrelse og farge. Returdokumentet skal legges ved returen i esken.Eventuelle returnerte varer skal kun sendes etter bekreftelse på e-post til følgende adresse:

For forsendelser innen Norge, vennligst send til:
Streamlines AS
Vollsveien 179
1359 Eiksmarka
NORGE

For forsendelser innen EU, vennligst send til:
EU Terminalen
C/O Streamlines nettbutikk
Prästängsvägen 36 
452 33 STRÖMSTAD 
SVERIGE

Utenfor EU og Norge:
For alle områder utenfor EU og Norge, vennligst kontakt info@streamlines.no for detaljerte instruksjoner. 


BYTTE AV VARER 
Du har rett til å bytte ubrukte og uvaskede produkter med originale merkelapper til en annen størrelse, farge eller modell innen 20 dager etter mottak av varen(e).  Du gjøre det ved å legge inn en ny bestilling i vår nettbutikk etter å ha returnert varen. Returbeløpet vil bli overført til kontoen din innen 20 virkedager.


REKLAMASJON
Er varene dine skadet? Ta et bilde og send oss en e-post til info@streamlines.no så hjelper vi deg gjerne. Du kan enten få varen reparert, byttet eller pengene tilbake, avhengig av den konkrete situasjonen. Reklamasjon må fremsettes innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen på varen.

Vi refunderer fraktkostnader som du måtte pådra deg i forbindelse med retur av varen, når reklamasjonen er berettiget.

Når du ønsker å klage eller reklamere på et produkt, kontakt oss alltid på e-post til info@streamlines.no før du sender varen, så hjelper vi deg.

Gjelder det transportskader, gjelder fristen nevnt ovenfor. Skaden skal meldes samme dag som varen mottas.

Pakker som mot formodning ikke blir hentet og derfor returneres til oss vil bli belastet for kostnadene dette medfører.

Hvis du har andre spørsmål angående returer og bytte, ta kontakt med vårt kundeserviceteam på info@streamlines.no


KUNDESERVICE
Streamlines AS
Org.nr Norge: 926 293 354
VAT nr. Sverige: SE502093872501
info@streamlines.no

Postadresse:
Streamlines AS
Vollsveien 179
1359 Eiksmarka
Norge / Norway


FRAKT PARTNER
Bring
DHL
UPS

×