Vi tar personvern på alvor og har utviklet denne personvernerklæringen for å beskrive hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger. Vi følger gjeldende personvernlover og retningslinjer for å sikre at dine personopplysninger er trygge hos oss.

Hvilken informasjon vi samler inn
Vi samler inn informasjon fra deg når du bestiller produkter på nettstedet vårt. Når du bestiller på vår side, vil du bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, fakturerings-adresse, leveringsadresse, telefonnummer og, når du foretar et kjøp, kredittkortinformasjon. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til noe annet selskap uten ditt samtykke, annet enn for det uttrykkelige formålet å levere produktene du bestiller fra vårt nettsted. Vi vil dele din kontaktinformasjon og adresse med vår frakt partner slik at de kan levere bestillingen din til deg.

E-postadressen du oppgir for bestillingsbehandling vil bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen din. Vi kan også sende deg en e-post om spesialtilbud og kampanjer som tilbys gjennom nettstedet vårt. Hvis du ikke ønsker å motta fremtidige e-poster fra oss, kan du gjøre det ved å følge avmeldings-instruksjonene som er inkluder nederst i hver e-post du mottar.

Alle kunder har rett til å endre, få tilgang til og slette sine personlige opplysninger som angitt i personvernloven. For å gjøre det, vennligst kontakt oss på: info@streamlines.noUtlevering av informasjon til tredjeparter
Vi hverken selger, bytter eller på annen måte overfører din personlige informasjon til eksterne parter. Når det er nødvendig, deler vi imidlertid informasjonen din med pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, behandler kredittkort transaksjoner eller på annen måte driver virksomheten vår, så lenge disse partene godtar å holde informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigi informasjonen din for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.Nyhetsbrev

Vi holder din personlige informasjon privat, og vil kun bruke e-postadressen din til å sende deg nyhetsbrevene du har bedt om. Hvis du ønsker å avslutte abonnementet, kan du gjøre det ved å følge avmeldings-instruksjonene som er inkludert nederst i hver e-post du mottar fra oss.Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som vi ikke har kontroll over. Personvernregler på slike koblede nettsteder kan være forskjellig fra personvernreglene våre. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom personvernreglene på alle nettsteder du besøker.

×