Vi ønsker å gi deg den best mulige handleopplevelsen og har derfor utarbeidet disse vilkårene for å gi deg klarhet og sikkerhet når du handler hos oss. Vennligst les vilkårene, og ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål eller trenger hjelp.

VILKÅR OG BETINGELSER 
Ved å bestille fra Streamlines.no, godtar du Streamlines’ generelle vilkår og betingelser, inkludert personvernerklæring.


AVTALEN
Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, eventuell direkte korrespondanse mellom partene samt salgsbetingelser.

Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen på streamlines.no, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så lenge det ikke strider mot bindende lovgivning.

Avtalen er bindende for begge parter når kjøpers bestilling er godkjent av selger. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen på streamlines.no eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.


ANSVARSFRASKRIVELSE
Fra tid til annen kan det være informasjon på nettstedet som inneholder skrivefeil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser og tilgjengelighet. Uten å begrense rettighetene som er gitt andre steder i disse vilkårene, forbeholder selskapene seg retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon når som helst uten forvarsel. Streamlines har gjort sitt ytterste for å vise fargene på produktene så nøyaktig som mulig, men det kan imidlertid ikke garantere at dataskjermens visning av farger vil være nøyaktig.


BESTILLING
Kjøpers bestilling via streamlines.no garanterer ikke at bestillingen er godkjent. Streamlines kan kreve ytterligere informasjon om bestillingen hvis det mangler informasjon som kreves for å fullføre den. Streamlines vil anstrenge seg for å behandle bestillinger via Streamlines.no innen de tidsrammer som er angitt på det tidspunktet bestillingen legges inn, men kan ikke garantere at bestillinger vil bli behandlet innen en bestemt dato.

Alle bestillinger håndteres så snart som mulig og sendes med det beste tilgjengelige alternativet til ønsket adresse. Våre fraktpartnere er Bring og DHL. Risiko for produktet går over på kjøper når produktet er overtatt av kjøper i henhold til avtalen.

Streamlines.no har følgende betalingsløsninger: PayPal, Klarna, Vipps eller Stripe.


KJØP OG LEVERING
Selgeren er Streamlines AS, Vollsveien 179, 1359 Eiksmarka, info@streamlines.no
Org.nr. Norge: 926 293 354
VATnr. Sverige: SE502093872501
Kjøper er den personen som bestiller produktet.

Alle EU-transaksjoner gjennomføres via Streamlines sitt EU VAT-nummer: SE502093872501, og inkluderer den svenske VAT-satsen på 25%.

Alle norske transaksjoner gjennomføres via Streamlines sitt norske organisasjonsnummer NO 926 293 354, og inkluderer den norske MVA-satsen på 25%. 


ANGRERETT
Kjøperen kan angre kjøpet  av produkter etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innbebærer at kjøperen uten grunn kan returnere produktet til selgeren selv om det ikke er noe mangel ved den og selv om den ikke er levert. Produktet må være ubrukt for å angre kjøpet. 

Det er dessverre ikke mulig å angre kjøp av ski som er tatt ut av forseglingen eller med monterte bindinger.


DEFEKTE VARER
Hvis produktet er defekt eller innehar mangel, må Kjøper varsle Selger om at han/hun ønsker å påberope seg mangelen innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget. Varsel kan gis senest to år etter at kjøper overtok produktet. Løsning på defekte produkter kan være reparasjon, erstatning, en prisreduksjon eller terminering av kjøpet.


KONFLIKTLØSNING
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. 

Alle tvister skal løses i henhold til norsk lov, og ved å handle på streamlines.no aksepterer du at norsk lovgivning skal gjelde.


GJELDENDE LOV
Kjøper samtykker i at ethvert krav eller tvist du måtte ha mot Streamlines må løses av en domstol i Oslo, Norge. Streamlines AS opererer også utenfor Norge, i henhold til norsk lov.

Ta gjerne kontakt med oss på info@streamlines.no hvis du har spørsmål i forbindelse med våre kjøpsvilkår.


INNHOLD STREAMLINES.NO
Kjøper/bruker kan laste ned materiale som vises på nettstedet kun for ikke-kommersiell, personlig bruk, forutsatt at du beholder all opphavsrett og andre proprietære merknader som finnes på materialet. Du kan imidlertid ikke distribuere, endre, overføre, gjenbruke, legge ut på nytt eller bruke innholdet på nettstedet til offentlige eller kommersielle formål, inkludert tekst, bilder, lyd og video uten selskapets skriftlige tillatelse på forhånd. Du må legge til grunn at alt du ser eller leser på nettstedet er opphavsrettslig beskyttet av Streamlines AS eller dets lisensgivere med mindre annet er angitt, og kan ikke brukes unntatt som angitt i disse vilkårene uten skriftlig tillatelse fra selskapet. Streamlines AS påtar seg ikke ansvar for eventuelle feil eller utelatelser i innholdet på nettstedet.

Bilder av personer eller steder som vises på streamlines.no tilhører selskapet, og kan kun  brukes med tillatelse av selskapet. Bruk av disse bildene av deg, eller noen andre autorisert av deg, er forbudt med mindre det er spesifikt tillatt i disse vilkårene og betingelsene eller spesifikk tillatelse gitt andre steder på nettstedet. Enhver uautorisert bruk av bildene kan være i strid med lover om opphavsrett, varemerkelover, lover om personvern og publisitet, og kommunikasjons forskrifter og vedtekter.

Varemerker, logo og tjenestemerker (samlet kalt "varemerker") som vises på nettstedet, er registrerte og uregistrerte varemerker for Streamlines og dets lisensgivere. Ingenting på nettstedet skal tolkes som å gi noen lisens eller rett til å bruke varemerker som vises på nettstedet uten skriftlig tillatelse fra Streamlines eller en slik tredjepart som kan eie varemerker som vises på nettstedet. Et misbruk av varemerkene som vises på nettstedet, eller annet innhold på nettstedet, unntatt som angitt i disse vilkårene, er strengt forbudt. Selskapet vil aktivt håndheve sine immaterielle rettigheter inkludert vurdering av straffeforfølgelse.


TREDJEPARTS NETTSIDER
Streamlines støtter ikke innholdet på tredjeparts nettsteder. Streamlines er ikke ansvarlig for innholdet på tredjeparts nettsteder, nettsteder innrammet på et tredjeparts nettsted eller tredjepartsannonser, og gir ingen garantier for innholdet eller nøyaktigheten. Kjøpers bruk av tredjeparts nettsteder er på egen risiko og underlagt vilkårene og betingelsene for bruk for slike nettsteder.

×